Blötlägg nudlarna i kallt vatten i 30 minuter, eller förkoka dem ca 4-5 minuter och skölj sedan i rikligt med kallt vatten. Detta för att undvika att de klibbar ihop.
Skölj och dela broccoli (eller blomkål) i små buketter. Skala och skiva stammen i slantar.
Strimla vitkål (eller spetskål) ganska tunt med en mandolin eller kniv.
Skölj och rensa bort mittstjälken på svartkålsbladen.
Grovriv moroten och dela champinjonerna i kvartar.
Hetta upp olja i en wokpanna - våga ha hög värme på, det är det som skapar förutsättningar för den där goda woksmaken!
Woka broccoli/blomkål och vitkål ett par minuter.
Tillsätt riven morot, svamp och svartkålsblad och woka några minuter till.
Om du blötlagt nudlarna, häll av vattnet från dem. Klipp nudlarna med hushållssax några gånger, så blir det lättare att blanda allt!
Tillsätt woksåsen i wokpannan och vänd runt med grönsakerna. Tillsätt nudlarna och böngroddar och låt woka någon minut till, tills allt är genomvarmt och nudlarna lagom mjuka.