Dela tomaterna på mitten och lägg i en bunke tillsammans med rucolan. Mandolina silverlöken tunt och häll över olivolja, vinäger och krydda med salt och peppar. Blanda runt ordentligt och låt dra medan du gör resten.
Rör ihop majonnäs, creme fraiche och riven parmesan. Dra några rejäla varv med svartpepparkvarnen och ha i riven tryffel. Använder du tryffeloja så börja lite och smaka av då det lätt blir för mycket.
Ta bort ändarna på sparrisen. Blanchera (koka upp) sparrisen kort i lättsaltat vatten tills de är mjuka men ändå ger lite tuggmotstånd. Häll av vattnet och dela dem i ca 2 cm stora bitar och blanda ner dem med resten av salladen.
Salta och peppra köttet och grilla det hastigt på varje sida. Det går bra att steka det i stekpanna också. Viktigt att du låter köttet vila minst några minuter innan du skär upp det i smala strimlor (tänk på att skära tvärs over fibrerna så det inte blir segt)
Lägg upp sallad på en tallrik. Placera några köttbitar på salladen och klicka ut parmesan- och tryffelmajonnäsen över rätten. Färdigt att servera.