Brygg starkt kaffe och häll upp en deciliter i en vid skål så att det svalnar snabbt och kexen blir lätta att doppa.
Knäck äggen och separera äggvitor och äggulor i varsin skål.
I skålen med äggvita tillsätter du sockret och vispar till en fast, blank marängsmet.
I skålen med äggulor tillsätter du mascarpone och likörsorterna och vispar till en jämn smet.
Vänd försiktigt ihop de två äggsmeterna med en slickepott.
Ta fram fyra portionsglas. Lägg ett lager äggsmet i botten av varje glas.
Bryt Savoiardikexen på mitten och doppa dem snabbt i kaffet. OBS! Kexen ska inte bli genomblötta, bara doppas någon sekund i kaffet, annars blir tiramisun vattnig.
Varva kexhalvor och smet i 2-3 lager per glas, avsluta med äggsmet överst.
Täck glasen med plastfolie och ställ i kylen i minst 4 timmar, men helst över natten innan servering.
Vid servering; pudra över kakao med en sil.