Hemlagat i nöd och lust

Vår familj består av Marie och Peder samt våra två döttrar som i skrivande stund hunnit bli elva respektive åtta år. Grunden till denna blogg startade Marie redan 2013 när vår äldsta dotter föddes för att ge henne, och senare vår andra dotter (och eventuella andra läsare) en så god start i livet som möjligt på alla sätt.

Vi tror att rätt kost lägger grunden för ett gott liv ur alla aspekter, och vi hoppas inspirera fler att verkligen satsa energi på att laga god mat från grunden till sig och sin familj. Det behöver varken vara svårt eller tidskrävande och det viktiga är att hitta sin egen ambitionsnivå 🙂

Efter några år av småbarns- till mellanstorabarns-kaos har vi nått en ny era i familjen vad gäller matlagning – både vi vuxna och barnen! Vi lagar fortfarande det mesta själva från grunden, men nu med mest fokus på matglädje och klimatsmart mat. Mat kan både vara en källa till god hälsa, en riktig njutning och ett medel för att bidra på ett positivt sätt till klimatet. Men inte minst kan matlagning också vara en gemensam familjehobby, så det jobbar vi på tillsammans!

Med vår nya satsning med en ny gemensam familjemat-blogg, kan vi alla i familjen skapa och lägga upp recept på allt från enkel vardagsmat som även barnen kan laga, till matnörderi för oss vuxna. Baka småkakor, göra lasagne på kylskåpsrensning eller ägna timmar åt en festmiddag med sous vide och flambering – allt ska rymmas här. Vår enda avsikt är att skapa matglädje åt så många som möjligt.

Och vi hoppas att ni vill vara med och dela våra erfarenheter, även inspirera oss till nya smaker och tips! Kommentera, hör av er….ja allt för att tillsammans med oss njuta av vad vi anser är ett av de viktigaste delarna i våra liv. Ett gott liv.

Varmt välkommen till gottgottigottgott.nu – Hemlagat i nöd och lust.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close